Peste 10 ani de experienta

In cei peste 10 de ani de activitate, cel putin 140 de clienti au lasat pe mana noastra partea contabila a afaceriilor lor.

Numarul mare de clienti si domeniile de activitate abordate ne recomanda ca fiind o echipa serioasa, care iti poate oferi servicii de calitate, conforme cu legislatia in vigoare.

Parte din Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania

Societatea K&D SRL este inregistrata la CECCAR sub numarul 6169 din 2003 pentru activitati de contabilitate si servicii conexe.

De atrunci am oferit servicii personalizate in cadrul unei comunicari interactive permanente. Clientii pe care ii avem in portofoliu sunt societati mici, mijlocii si mari cu capital integral privat roman sau strain. Acestia isi desfasoara activitatea in domenii diverse cum ar fi: comert, servicii, productie, consultanta, turism.

k_d_servicii_contabilitate_cluj

Responsabilitate

Suntem responsabili. Si corecti. Am construit acesta imagine cu greu, asa ca nu avem de gand sa devenim superficiali prea curand. Am ajutat la dezvoltarea afacerilor clientilor nostri prin asigurarea informatiilor necesare in domeniul in care activeaza si solutii la problemele pe care le intampina.

Afacerea noastra este bunul mers al afacerii tale

Avem in vedere toata gama de servicii financiar—contabile necesare unei societati comerciale, de la inregistrarea documentelor primare pana la analize si prognoze financiare dintre cele mai complexe.

Toate acestea pentru a fi in pas cu evolutia si cerintele clientilor nostri. Si implicit ale tale!